Szállítás és fizetés

Fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

Áruházunkban lehetőség van

 • banki átutalással történő,
 • illetve SimplePay rendszerén keresztül történő bankkártyás fizetésre.

Ha a Vásárló banki átutalással szeretné a termék ellenértékét kiegyenlíteni, akkor ezt a rendelés visszaigazoló e-mail üzenetben közölt számlaszámra megteheti. Több termék egyidejű vásárlása esetén érdemes lehet lőtte az eladóval egyeztetni, hogy minden kedvezmény érvényesítve legyen (ha van ilyenre jogosultsága) és biztosan minden termék egyszerre szállítható legyen. A fizetés megérkezése után kerül a csomag összekészítésre és kiszállításra, addig a rendelés függő állapotban van.

Bankkártyás fizetés esetén a Vásárló a SimplePay felületén fizetheti ki a megvásárolni kívánt termék ellenértékét. A fizetés alkalmával az Vásárló átkerül a SimplePay oldalára, ahol a bankkártya adatainak megadásával elindítja a tranzakciót. Vásárló a fizetés eredményéről e-mail útján és a weboldalon is kap értesítést. A SimplePay az alábbi kártyatípusokat fogadja el: Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron. Eladó minden vásárlásról számlát állít ki, mely az alábbi adatokat tartalmazza: termék megnevezése, cikkszáma, nettó egységár, mennyiség, ÁFA értékét, bruttó értéket. Számla egy példányát a csomag tartalmazza, illetve elektronikus számla kiállítás esetén e-mailben kerül kiküldésre a Vásárló részére.

Szállítással kapcsolatos tudnivalók

A küldemények kézbesítése, futárszolgálattal, történik. Szállítási módok, lehetőségek:

  • Szállítás Magyarországon belül:
   • futárszolgálattal – Royal Futár Hungária Kft.( www.royal.hu )
   • futárszolgálattal – DPD Hungária Kft. ( www.dpd.com/hu )
  • Személyes átvétel: jelenleg erre nincsen lehetőség.

A termék átvételekor a Vásárló köteles megvizsgálni, hogy a termék sérülésmentes-e. Amennyiben sérülést tapasztal a csomagoláson, a terméken, a Vásárló kérheti a futártól jegyzőkönyv felvételét, mert a termék futártól való átvételével, illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a Vásárló kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után az Eladónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. 

Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, illetve cseréjét az Eladó díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért az Eladó felelősséget nem vállal!

Szállítási díjak

40.000 Ft alatti vásárlás esetén1.524 Ft/csomag
40.000 Ft vagy afeletti vásárlás esetén1.524 Ft/csomag

Szállítási idő

Igyekszünk a lehető leggyorsabb módon szállítani a megrendelt árucikket, a pontos szállításról telefonon vagy e-mailben értesítjük! Az áru átvételekor a Vevő a fuvarlevél és a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A futár a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a futár felvehesse Önnel a kapcsolatot.

Külföldre szállítás

Ebben az esetben mindenképpen kérje kollégánk segítségét, mert a különböző országokba a szállítmányozó cégek más-más tarifával szállítanak!

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése

A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.

Visszaküldési cím: Az eltérő termékkategóriákra való tekintettel kérjük, visszaküldés esetén minden esetben előzetesen egyeztessen velünk a visszaküldési címmel kapcsolatban.